Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyzpovídali jsme jeden z nejvíce rostoucích internetových obchodů se spodním prádlem rajpradla.cz. Manažerka shopu p.Eva Rajská nám prozradila jaké modely prádla české ženy momentálně nakupují. Zde jsou podzimní tipy a na víc s výraznou slevou.

Podprsenka Agio

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a svůdná! To je podprsenka Agio Milano! Podprsenka má měkké košíčky, vyztužené kosticí. Košíček je vyroben z krásné krajky. Vnitřní část košíčků je podšita jemnou síťovinou, která zabrání nadměrnému natahování a udrží pěkný tvar košíčků. Košíčky mají jeden svislý šev, který pěkně poprsí zvedne a lépe jej vymodeluje. Obvod je hladký, elastický. Ramínka jsou taktéž hladká. Jejich decentní šířka nebude ničemu překážet. Jsou regulovatelná, ale nelze je odepnout. Spojení mezi košíčky je hladké, doplněno elegantní mašlí. Tento originální model podprsenky Agio je elegantní, svůdný a atraktivní.

Revoluční podprsenka triple push-up

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Revoluční podprsenka triple push-up, která zvětší Vaše poprsí a dodá Vám větší šmrnc! Má okouzlující barvu a elegantní provedení. Košíčky mají střih push-up, uvnitř je trojitá pevná výztuha, kterou nelze vyjmout. Díky ní jsou prsa vyzdvihnuta nahoru a směřují k sobě. Takto se Váš dekolt zvětší a bude vypadat mnohem pevněji. Košíčky jsou hladké. Od spodní strany jsou zvýrazněny smyslnou krajkou s orientálním vzorem. Krajka zdobí také látku pod košíčky a na bocích. Obvod je však hladký, elastický. Pevně obepne Váš hrudník a poskytne pohodlí. Na bocích jsou také svislé výztuhy, které zaručí, že se podprsenka nebude přetáčet. Ramínka lze regulovat a také odepnout. Malou třešničkou na dortu je roztomilá mašlička mezi košíčky. Vyzkoušejte mega hit sezony podzim/zima 2013! Jedině s Triple Push-Up budete mít hvězdný dekolt!

Jemná podprsenka Adrianna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherná a jemná podprsenka Adrianna. Podprsenka je polovyztužená, má krásně tvarovaný košíček, který dodá Vašemu dekoltu smyslnější vzhled. Vnitřní strana košíčků je vystlána příjemnou bavlnou. Podprsenka je vyrobena z hladkého mikrovlákna, vrchní linii zdobí krásné vyšívání. Ramínka lze regulovat, ne však zcela odepnout. Adrianna nádherně drží a tvaruje ňadra. Je velmi pohodlná a díky svému decentnímu designu velmi praktická.

Atraktivní podprsenka Olimpia

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Atraktivní model podprsenky Olimpia. Podprsenka je polovyztužená. Košíčky mají spodní část mírně vyztuženou, díky tomu jsou ňadra lépe držena a tvarována. Měkká výztuha je přizpůsobivá, svislý šev pěkně prsa zvedá. Vnitřní strana košíčků je vystlána bavlnou, která je příjemná k pokožce a dobře saje pot. Vrchní linii tvoří jemná krajka s drobnou vyšívkou. Vyšívání nenápadně zvýrazňuje dekolt, nerýsuje se však pod oblečením. Kostice dobře přiléhá k hrudnímu koši, netlačí a neodstávají. Mezi košíčky je umístěna malá mašle. Ramínka této podprsenky jsou dostatečně široká. jsou mírně zdobená, můžete regulovat jejich délku. Obvod podprsenky je hladký, elastický. Pevně drží celou tíhu poprsí. Olimpia je velmi elegantní a stylová. Hodí se pro každodenní nošení, ale i pro výjimečné příležitosti.

Podprsenka větší poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní podprsenka vyjímečného stylu, polovyztužená, zdobená krajkou. Je ideální pro větší poprsí - pro ženy, které docení pohodlí nošení a krásu spodního prádla. Má vyztuženou dolní část košíčku, ploché švy určitě zajistí pohodlí. Boky z mikrovlákna, které ideálně drží poprsí, zapínání na tři řady, ramínka jsou pevná a měkká ze strany přiléhající na tělo.

Další články

Načítám