Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zdeňka Soušková (25) našla ve vile útočiště před nelehkou životní situací, když přišla o střechu nad hlavou. Ve VyVolených ovšem vydržela jen pár týdnů a k rodičům si stále nenašla cestu.

Když chtěla Zdeňka zazářit v televizi, její rodině to příliš po chuti nebylo. Rodiče se k fanouškům VyVolených rozhodně neřadí, a když kráska se silikonovým poprsím dostala pozvánku do vily, skončilo to hádkami, kvůli nimž Zdeňka odešla z domova. A vztahy se nezlepšily ani po jejím vyřazení ze soutěže.

„Nemluvíme spolu, ještě jsem je neviděla. Ale jsou rádi, že mluvím aspoň se sourozenci, takže jsme aspoň takhle v kontaktu,“ promluvila Zdeňka o svém soukromí na večírku k poločasu VyVolených. Doma je kvůli svým ambicím vnímaná tak trochu jako černá ovce rodiny. Pochází ze čtyř sourozenců a její sestra to dotáhla dokonce až k inženýrskému titulu.

Zdeňka si stále ještě zvyká na návrat do reality, která pro ni zatím není příliš příznivá. „Přespávám u kamarádů. Chtěla bych žít v Praze, ale bez peněz to nejde,“ tvrdí Zdeňka, která stále nemá jasno v tom, v jakém oboru by se chtěla uplatnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám