Hlavní obsah
Článek

Veronika Freimanová (68) poprvé ukázala snubní prsten. Hvězda seriálu Cesty domů řekla své "ano" v září architektovi Vladimíru Boučkovi po tříletém vztahu na píseckém zámku a nyní konečně předvedla krásný jednoduchý prsten z bílého zlata.

Herečka ho ukázala v jednom pražském obchodním centru, kde propagovala charitativní kampaň Měsíc v růžové, která má podpořit prevenci proti rakovině prsu. Veronika je tváří projektu. A nejen to. Dokonce propůjčila svůj hlas telefonní lince.

A občas dokonce telefony zvedá. „Co se týče rakoviny, čas je luxus. Pokud někomu lékaři diagnostikují rakovinu prsu, ale i jakýkoliv jiný nádor, je potřeba okamžitě jednat, protože někdy můžou být důležité ne týdny, ale i dny. Jsem ráda, že jsem svou tvář propůjčila telefonní lince, na níž se kdokoliv může ohledně rakoviny obrátit o pomoc. Jako tvář této linky jsem i zvedala telefony od volajících, absolvovala jsem pochod proti rakovině prsu, snažím se tuto linku a její záslužnou činnost medializovat," prozradila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám