Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že když Lucie Vondráčková (44) odjela s rodinou do Kanady, tak se vzdává práce a pouze odpočívá, ale opak je pravdou. Zpěvačka připravila ještě před odjezdem pro své fanoušky nový klip, který skvěle zachycuje atmosféru jejího turné, jež proběhlo v červnu. Lucčini fanoušci, kteří neměli možnost vyrazit na její koncert s Michalem Davidem (63), si tak díky tomuto klipu přiblíží atmosféru velké show.

Popová princezna se vrátila ke své oblíbené písni ’Co s tou touhou’ z alba Oheň a přidala k již existujícímu oficiálnímu klipu ještě jeden bonusový, který je sestřihem záběrů z koncertu v kombinaci se zcela novými exkluzivními záběry z nového natáčení ve studiu. Zde s tanečníkem Radkem Fišerem předvádí svůj taneční talent a hlavně nadhled a ironii, která je v popovém světě vzácná. Tak vzniklo video, které má atmosféru koncertu, ale nabízí i bonusy, jež fanoušky potěší.

„Před vydáním živého dvd z koncertního turné Hittour jsme ještě před mým odletem sestříhali menší lahůdku. Je pro všechny, kteří na koncertě byli, i pro ty, kteří jít chtěli, ale nestihli. Chtěla jsem zachytit atmosféru koncertu i tanečního zákulisí. Mám totiž na jevišti nejradši momenty, kdy se něco nepodaří a nastupuje improvizace. Teprve tam pro mě všechno začíná," říká Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám