Hlavní obsah
Článek

Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová (38) konečně ukázala svou početnou rodinu. Ke třem holčičkám má konečně vysněného syna. Kvůli počtu potomků pořizuje sedmimístný vůz a nové autosedačky.

Zdeňka si rozhodně plní své sny. S manželem Radkem mají šťastné manželství a početnou rodinu. Ke třem krásným holčičkám se jim v červnu narodil syn Jiří. „Jiříčkovi jsou čtyři měsíce, je usměvavý, nebrečí a v noci spí i pět hodin v kuse, což je asi pro mne v tuto chvíli nejpodstatnější,“ pochvaluje si svého synka Žádníková.

Herečka vyrazila s rodinou do Hostivice, aby pořídila nejmladším potomkům nové autosedačky. „Občas holt musím vyrazit koupit něco nového, jinak po sobě děti věci i dědí. Kola, lyže a bezpečnostní přilby se dědí, u oblečení záleží na tom, co vydrží. Výbavu pro miminko jsem využila nad rámec svého očekávání. Kočár by také zasloužil medaili. Boty všem kupuji vždy nové, nedělá dobrotu nosit vyšlápnuté boty po někom jiném,“ dodala čtyřnásobná maminka dcer Andrey (11), Jany (7), Zuzany (2) a syna Jirky (4 měsíce).

Vedle autosedačky si musela koupit rovnou i nový sedmimístný vůz. „S přibývajícím počtem potomků jsme museli koupit i nové velké auto," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám