Hlavní obsah
Článek

VyVolený Vladko měl během včerejšího zúčtování ve studiu nečekanou návštěvu. Vzácným hostem Terezy Pergnerové (49) byla Vladkova maminka Eva, a diváci tak měli možnost vidět, kdo vítěze první řady VyVolených vychovával.

Třiašedesátiletá paní Eva je velmi šarmantní dáma. Před živým vstupem neskrývala svou nervozitu. „Já se nemůžu soustředit, nemám ráda televizi,“ dušovala se. VyVolené prý ale pravidelně sleduje. „No musím na to koukat, vždyť je tam syn!“ přiznala.

Paní Eva je silně věřící člověk a několikrát ve své výpovědi zmiňovala právě víru, která jí brání přát Vladkovi výhru. „Já věřím na Boha, a to by byl hřích, přát si, aby Vladko vyhrál pět miliónů,“ míní. Během přímého přenosu paní Eva promluvila přímo k Vladkovi do zpovědnice, který rozhovor využil k vyslovení poslední tečky za svým vztahem s rozvrácenou rodinou. Jediný, koho ještě považuje za součást rodiny, je právě jeho matka. A co bylo hlavním důvodem rozvratu?

„Všechno jsem obětoval pro rodinu, ale i kdybych se rozpůlil, vyčetli by mi, že jsem se nerozčtvrtil!“ řekl sám Vladko. A maminka Eva to už prý vidí stejně. „Byla jsem slepá a Vladko měl pravdu,“ přiznala nám. Nemůžeme se proto Vladkovi divit, že byl i dlouho po dramatickém rozhovoru natolik rozrušen, že už neměl ani sílu podporovat svou vypalcovanou oblíbenkyni Evu Feuereislovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám