Hlavní obsah
Článek

Díky povolání modelky byla Táňa Kuchařová (36) vždy zvyklá pohybovat se na vysoké noze, a to nejen řečeno obrazně, ale i zcela konkrétně. Chůze na vysokých podpatcích je jí sice vlastní, ale ve skutečnosti se nejlépe cítí v jednodušší obuvi. „Na vysokých podpatcích chodím ráda, ale většinou pouze do společnosti. V soukromí dávám přednost pohodlné módě, a to platí i pro moji obuv," říká Miss World 2006.

Když začala trénovat tance ve StarDance, tak vysoké podpatky začaly být, chtě nechtě, její neodmyslitelnou součástí. „Zvykám si, přece jen je to jiný styl bot a tančit na podpatcích je jiné, než na nich pouze chodit. Stále si zvykám, ale v porovnání před tréninky na StarDance se v podpatcích cítím během tance mnohem jistější," říká Táňa.

Kuchařová v oblékání ortodoxně nepodléhá aktuálním módním trendům. „Záleží na tom, zda se mi nový trend líbí. Pak ano. V současných trendech jsem si na ženách oblíbila sofistikovaný pánský styl, jako jsou kalhotové kostýmy, klobouky, rafinované vestičky apod. To samé platí i v obuvi. Velice se mi líbí vysoké kozačky bez podpatku nebo letos velmi trendy šněrovací polobotky," říká modelka, která již poněkolikáté propůjčila svou tvář značce obuvi.

Za módní ikonu Táňa považuje Marilyn Monroe (†36). V Čechách prý k nikomu konkrétnímu nevzhlíží. „Snažím se lidi nehodnotit podle toho, jak se oblékají, ale oceňuji všechny, kteří mají svůj vlastní styl a neřídí se vždy aktuálními trendy. V módě si nejvíc cením originality. Pokud mám být konkrétní, tak se mi líbí styl české návrhářky Ivany Mentlové. Velmi si cením také sofistikovaných návrhů francouzského návrháře Pierra Balmaina," říká Táňa.

Reklama

Další články

Načítám