Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka Václava Vydry, herečka Dana Homolová, oslavila letos 62. narozeniny a vypadá výborně. Obléká se jako mladice a prozradila, že nemá jedinou plastiku. Skalpel zatím o její kůži nezavadil. Zato neváhala přiznat, že pravidelně chodí na botox.

"Na kosmetiky nechodím, ke kadeřníkovi jednou za půl roku, pomalu mi rostou vlasy, tak mám výhodu. Na pleť používám jen Indulonu nebo sádlo. Nic jiného nemůžu, mám alergie," prozradila Super.cz Homolová, jak o sebe pečuje.

"Chodím pravidelně na botox, bez toho už snad nežije nikdo. Mám to skvěle udělaný, nemůžu být mrtvá, když hraju. Jiné plastiky nemám. Jen stařecké skvrny v obličeji jsem si nechala odstranit laserem. Hodně jsem se opalovala, a to byl výsledek. Lidé mě litovali, že mám lepru, tak ještě tohle. Na 62 let dobrý, ne?" upřesnila herečka na oslavě 30. narozenin svého kadeřníka, kam se oblékla jako náctiletá dívka.

Zlaté flitrované boty, kalhoty poseté květy a místo saka si oblékla deku. "Teď už mě móda tolik nebaví, dřív mě bavila hodně. Tyhle boty jsem sehnala za dvě stovky v tržnici, tak je teď nosím pořád," dodala exmanželka Václava Vydry.

Reklama

Další články

Načítám