Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to k nevíře, ale jednou z největších současných pěveckých hvězd Arménie, státečku v jihozápadní Asii, je prcek z Česka. Diana Kalashová (21), hvězda druhé řady Česko Slovensko má talent, která dostala do kolen především Lucii Bílou, odtamtud sice pochází, ale celý život prožila v Česku. Podívejte se, po čem šílí tamní fanoušci, a pusťte si video Dianky a arménské dětské hvězdy Lidushik.

„Diana byla v Arménii slavná ještě dřív, než se tam v létě poprvé podívala,“ pochlubila se nám její maminka. Ta dcerku doprovodila na koncert Lidushik, s níž se Dianka seznámila před dvěma lety na soutěži New Wave Junior 2011. Od té doby jsou kamarádky, a tak není divu, že arménská superstar Lidushik si Dianku vyžádala coby speciálního hosta.

A při té příležitosti spolu daly hlasy dohromady a nazpívaly i písničku „Qo nman“ (Jako ty), která se na internetu stala okamžitě hitem.

Dianku čekala v Arménii velká sláva. Už na letišti na ni čekali novináři, vystoupila i v relaci nejsledovanější tamní televize. Hned po příletu se ale přemístila na svůj již třetí ročník New Wave Junior (poprvé na festivalu byla jako soutěžící, dvakrát jako speciální host). Na podzim zase připravuje opět užší spolupráci s charitou Život dětem.

Reklama

Další články

Načítám