Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Freimanová (68) momentálně prožívá krásné životní období. Začátkem září se provdala za architekta Vladimíra Boučka, s nímž žije od roku 2010, a minulý týden oslavila osmapadesáté narozeniny. Na svůj věk přitom tato šarmantní dáma vůbec nevypadá!

Do paměti diváků se Freimanová vryla už v osmdesátých letech, když ztvárnila sympatickou učitelku Hanku v legendární komedii Sněženky a machři. V posledních letech zářila zejména v retro seriálu Vyprávěj.

Ve svém bohatém hereckém repertoáru má ale i dvě role, ve kterých potěšila nejedno pánské oko, protože odhodila přebytečné kousky oblečení a na televizních obrazovkách odhalila své intimní partie.

Poprvé se svlékla v hudebním filmu režiséra Borise Moravce Píseň o plané růži, když jí bylo osmadvacet let. Svou nevinnou tvářičku a ňadra předvedla v celé kráse také o dva roky později v šestidílném cyklu příběhů o legendárních dobrodruzích a zbojnících Slavné historky zbojnické. Odvážné scény nestárnoucí Veroniky Freimanové si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám