Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) je osm týdnů po porodu a za poslední týden si vyšla už na třetí akci. Večírková královna se z ní prý ale určitě nestane. Své dceři Marušce se věnuje naplno.

"Jsem od porodu na třetí párty, ale jsou to spíše odpolední aktivity. O Marušku je postaráno a slíbila jsem, že za hodinu se vrátím domů. Nechodím do kina ani na koncerty, jsem hodná, nepiju alkohol. Tatínek vyfasoval Marušku nakojenou, přebalenou a usměvavou a za chvíli za nimi už zase běžím," řekla Super.cz Marta.

Zpěvačce mateřství svědčí a vypadá výborně. Na kosmetické párty se nechala nalíčit a v legínách předvedla, že kila navíc rychle shazuje. "Ještě mám asi pět kilo navíc. Já už jsem byla ale před těhotenstvím baculatější, tak bych chtěla shodit ještě víc," prozradila Marta, která dceru Marušku stále kojí, a tak jsou její přírodní pětky teď ještě mnohem plnější.

"Jsem ráda, že na to mají ještě podprsenky. Koupila jsem tu největší, co měli, a je fajn, že mi je," usmívá se zpěvačka, která kojit plánuje minimálně půl roku. "Pak se uvidí, šest měsíců chci kojit určitě," dodala Marta, která se v příštím roce chce stát paní Vernerovou.

"Svatbu chceme, ale letos to ještě nebude. Určitě ji máme v plánu, jen tak je rodina celá. Mně se líbí, když mají v rodině všichni stejné jméno. Až se to stane, rozloučím se s příjmením Jandová," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám