Hlavní obsah
Článek

Rodilá Kaliforňanka Christy Turlington bezesporu patří mezi největší modelingové ikony. V 90. letech zářila po boku Naomi Campbell i Claudie Schiffer a byla z nich nejstarší. Ve svých 44 letech se už ke své profesi dostane spíš výjimečně a raději se stará o své dvě děti. I když výjimku občas udělá, jako se to stalo v srpnu pro značku Calvin Klein, která je její srdeční záležitostí. Svlékla se do bikin a pořád to stálo za to. Christy ale nepotřebuje žádné profesionální focení a retuše, aby jí to slušelo. Její přirozené půvaby jsou totiž stále tou největší devizou.

Vůbec se proto nezatěžuje dlouhými přípravami a líčením a na frekventovanou newyorskou čtvrť Soho vyráží tak, jak ji příroda stvořila. V pondělí se tam procházela v béžovém svetříku, tmavých manšestrácích a žabkách na nohou a s ledabyle smotanými vlasy a bez známky make-upu.

Christy si možná vybavujete jako dlouholetou tvář kosmetiky Maybelline či značky Versace, zároveň ji pojil neuvěřitelných dvacet let kontrakt s Calvinem Kleinem.

Reklama

Další články

Načítám