Hlavní obsah
Článek

Martě Jandové (50) se narozením dcery Marušky splnil jeden velký životní sen. Zpěvačka si mateřství naprosto užívá, na druhou stranu ale nehodlá popřít samu sebe a kvůli dítěti obětovat kariéru. „Nejsem ten typ ambiciózního rodiče, který by po šestinedělí utíkal do práce. Já si dovolím odejít z domu maximálně na hodinu. Na druhou stranu ale vím, že někdy začít pracovat musím. Můj přítel mě zabezpečí, ale já si chci taky vydělat vlastní peníze," svěřila se Super.cz Marta.

Rockerku a nyní muzikálovou zpěvačku jsme potkali na castingu připravovaného muzikálu Iago. Přestože nás tvůrce Janek Ledecký upozorňoval na to, že Martina účast je čistě neformální a že se o žádnou roli neuchází, my jsme se nakonec dozvěděli, že tomu tak úplně není. „Ano, byla mi tady nabídnuta role. Vlastně to bude role na míru," práskla na sebe Jandová.

„Nabídka se mi moc líbí, protože se bude hrát až příští rok, a to už budu pro miminko moct zařídit hlídání," říká Marta, která nevyužívá služeb profesionální chůvy a o dceru Marušku pečuje sama za pomoci svého partnera. Jandová si cení toho, že při své divadelní práci může mít dceru při sobě. „Během zkoušek se můžu účastnit jen scén, které se mě týkají, a to stejné platí i pro představení. Když nebudu na jevišti, tak můžu jezdit s kočárkem po městě. Navíc se hraje večer, a to může hlídat tatínek," říká Marta.

Reklama

Další články

Načítám