Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) na koncertě ve Vlašimi snědla asi hodně divnou rybičku, po níž dostala hroznou halucinaci! Novinářům totiž po vystoupení řekla, že plánuje velký návrat na scénu a neustále opakuje, že má přichystaný koncert s bandem Felixe Slováčka a že se chystá další vzájemná spolupráce. Jenže Slováček s ní nepočítá. „Od ledna jsme spolu nic pracovního neprobírali,“ prozradil Super.cz známý saxofonista.

Právě v lednu se měl uskutečnit odložený vánoční koncert Bartošové. Ten původně měla zajistit a zafinancovat dnes již zaniklá televize Pětka, která se s pěnicí bohužel ve zlém rozešla, a vzájemně se pak její manažeři obviňovali s tím Ivetiným z toho, kdo za to může.

Přestože se ale objevily zprávy, že podle Slováčka by Iveta koncert nezvládla, on to odmítá. „To jsem nikdy neřekl. To je nesmysl. Klidně s ní znovu budu spolupracovat, dodám jí na koncert band, sebe, sbor a nastuduji to, ale musí se o to postarat někdo jiný, kdo to zaplatí a prodá si lístky. To já dělat nebudu, nemám na to čas. Ale v žádném případě ji nezavrhuji. Naopak s ní hrozně rád něco udělám, ale musí si najít pořadatele,“ uvedl Felix.

Těžko si však představit sebevraha, který by šel do takového rizika a riskoval miliónové ztráty u pracovně dost nespolehlivé dámy, která dnes sice vypadá v pohodě, ale za pár dnů u ní vše může být jinak.

Sám Slováček chystá vánoční vystoupení v pražské Hybernii, uvede tam i dvě písničky, které dřív nazpívala Bartošová se Sepéšim. Kolegyni ale nepozval. „Nepočítal jsem s tím, že by tam byla. Je to rodinný koncert, točí se to kolem mě, Dády, syna Felixe a dcery Aničky. Ty písničky tam zazní, ale od dětí. To je celé,“ dodal pro Super.cz Felix Slováček.

Reklama

Další články

Načítám