Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se poprvé pochlubila svou téměř dvouměsíční dcerou Marií, kterou má s gynekologem Miroslavem Vernerem.

Malá Maruška je opravdu roztomilé a hodné miminko, což se ukázalo i u prvního společného focení před objektivem fotografky Lenky Hatašové.

Zpěvačce mateřství viditelně prospívá a moc jí to sluší. Vypadá vyrovnaně a Maruška jí dělá jen samou radost. Jak by také ne, když maminku budí jen dvakrát za noc a má se čile k světu.

Jandová alias Džajny ze seriálu Gympl svou holčičku neopustí ani po svém návratu do práce. "Už v říjnu budu zpívat v Bídnících, ale partner a Maruška budou se mnou i s pejsky. Já budu na jevišti a oni půjdou na procházku," svěřila nedávno Super.cz zpěvačka s tím, že do práce se vrací jen velmi pozvolna. Čtyři koncerty s kapelou Die Happy má v Německu naplánované až na prosinec a i tehdy bude Maruška s ní a tatínkem, jenž ji v Německu pohlídá.

Ani těhotenská kila zatím zpěvačka vůbec neřeší. Naplno kojí a váha jde zatím dolů sama. "Dokud kojím, rozhodně s kily bojovat nebudu,“ uzavřela spokojeně šťastná maminka.

Reklama

Další články

Načítám