Hlavní obsah
Famous
Článek

Celý život skrývali svou pravou sexuální orientaci i pohlavní identitu. Přesto spolu manželé Cathy a David Kaufmanovi vydrželi ve státem posvěceném svazku dvacet let. Jednoho dne si však Cathy dodala odvahu a manželovi přiznala, že má raději sex se ženami. Odpověď chotě jí však málem vyrazila dech. On prý totiž celý život skrývá fakt, že chce být fyzicky ženou. Neboť psychicky je jí uvnitř od narození.

„Pár, který se takto přiznal jeden druhému, je legálně stále manželi, ale oba se rozhodli žít odděleně,“ píše New York Daily News.

Cathy Kaufman sice touží sexuálně po ženě, takže manželova přeměna pohlaví by jí mohla vyhovovat, jenže ona v něm pořád vidí Davida. Především kvůli tomu, že se nijak nezměnil uvnitř. Nicméně David je i jako žena stále přitahován muži, což byl celých dvacet let v manželství s Cathy.

David jako by vlastně nikdy neexistoval, legálně je ženou Danielle Kaufman, která má nový rodný list a také záznam v matrice, že se jako žena před mnoha lety narodila.

Danielle prý většinu života bojovala s tím, že je gayem, který žije v heterosexuálním manželství. Později si ale uvědomila, že není jen přitahována muži, ale že k tomu nemá ráda své mužské tělo. „Od dětství jsem tajně toužila být ženou,“ svěřila deníku New York Daily News.

Reklama

Další články

Načítám