Hlavní obsah
Článek

Láska mezi silikonovou Zdeničkou a pásovým oparem trpícím Thomasem nejspíš odloučení neustojí. Kvůli VyVoleným se totiž jen tak neuvidí a Zdenička nemá nejspíš o nápadníky nouzi.

Když v pátek dorazila v doprovodu tajemného kamaráda Pavla do studia na duel, byla přesvědčená, že si Thomase odvede domů. Tedy k němu domů, protože sama po hádce s rodiči žádný domov nemá a přespává u kamarádů. Diváci o něj ovšem nechtěli přijít, a tak mu pobyt ve vile prodloužili na úkor Mirky.

To ovšem Zdeňce zhatilo plány, protože každý den bez Thomase vnímá jako těžkou zkoušku. S přibývajícím časem se jí navíc začíná odcizovat. „Já na něj nebudu čekat až do prosince, když stejně nevím, jestli mě ještě bude chtít,“ připustila exVyVolená kráska.

Thomasovi je prý přesto věrná a po odchodu ze soutěže neměla sex, přestože je na něm údajně závislá. Pavel, který jí neustále dělá společnost, má být jen jejím dobrým kamarádem. V současné době je s ním ovšem více zábavy než s Thomasem, který musel být kvůli nakažlivému viru přesunut na samotku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám