Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že nás v novém díle Kameňáku, v němž jde i tentokrát hodně o košilaté vtipy, ale také o marihuanu a modrý pramen, čeká pár šoků, to jsme už dávno mohli zjistit, když filmaři vypustili do světa ukázku. Jenže teď dali k dispozici mnohem těžší kalibr. Zveřejnili videoklip k ústřednímu songu čtyřky a jak je vidět, veselou a hravou písničku jedné známé zpěvačky, kterou jsme slýchávali v předchozích dílech, nahradil drsný hospodský rock. Podívejte se, jak psychedelické video tvůrci natočili!

O hudbu se tentokrát postarali řízci kolem Šafrdy, zpěváka Walda Gangu. Ostatně jeho členem je například Jiří Pomeje, který ve čtvrtém pokračování slavné komedie hraje velevýznamnou roli. A stejně tak i kytarista Marcus Tran, jenž si střihne šišlavého vietnamského hostinského.

Vznik klipu Čert ví provázely velké porodní potíže. Při natáčení Kameňáku se na něj zapomnělo, a když chtěl producent přesvědčit štáb, aby si urval v nabitém programu ještě den navíc na dotáčky, zdůvodnil to tím, že Jiří Pomeje alias Lojza Pomeják své scény podělal. To však uniklo do médií a od té doby jsou oba dva na ostří nože.

„Písnička je stará irská lidovka. Pro naše potřeby ji předělal Marcus Tran, když mu ji poslal producent z Mexika, kde ji viděl v muzikálu o karibských pirátech. Až při natáčení jsme zjistili, že ji kdysi už nazpíval i božský Waldemar Matuška, takže se ke klukům náramně hodila,“ prozradili filmaři.

Tak snad po zaznění tvrdého songu neutečou diváci z kina, kam jde film po premiéře 10. října, a vezmou ho jako legraci. S klipem se ostatně budeme teď často setkávat, zájem o něj projevily i velké televizní stanice a písnička je už i v playlistu celoplošných rádií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám