Hlavní obsah
Článek

Iveta Benešová rozhodně patří mezi nejkrásnější světové tenistky. I proto v minulosti ozdobila například plavkové číslo Sport Illustrated, což je snem všech světových modelek. Benešová ale bohužel pro pány není k mání. Je vdaná za rakouského tenistu Jurgena Melzera.

Letošní rok se zotavovala po zranění ramene, a tak na svého muže měla čas. "Tolik času jako letos jsme spolu snad nikdy netrávili. Byla jsem s ním na hodně turnajích, užili jsme se až až," řekla Super.cz Iveta. Zároveň přiznala, že na svého sexy muže občas žárlí. "Samozřejmě, že žárlím, ale zdravě. Určitě nekontroluji mobily atd. Na turnajích, kde se s ním pohybuji, si ho ale samozřejmě hlídám, to určitě," dodala se smíchem Benešová, která se chce společně s kamarádkou Nikol Vaidišovou příští rok v lednu vrátit k tenisu.

Pokud by třicetileté tenistce, která byla v minulosti 25. ženou světového žebříčku, návrat mezi elitu nevyšel, na řadu by přišla rodina.

"Plánujeme dítě, bavíme se o tom. Akorát záleží, jak to bude s mým tenisem. Když návrat nevyjde, tak rodinu do budoucna určitě chceme," dodala Iveta na soustředění finalistek soutěže Miss Hasička ČeskoSlovensko a finalistů Hasič roku. Iveta 11. října zasedne v porotě této soutěže.

Reklama

Další články

Načítám