Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se rozvádí s manželem Janem Horsákem, ale na chlapy rozhodně nezanevřela. Zúčastnila se soustředění finalistů soutěže Hasič roku, a i když na nový vztah dle svých slov není připravená, pozornost mužů se jí zamlouvala.

"Teď jsem na tom tak, že nikoho nehledám. Nemám vůbec chuť začínat cokoli nového a minimálně rok, dva, tři asi chuť nebude dál. Chci se věnovat Elišce a práci," řekla Super.cz Míša. "Chlapi se mi líbí, to je jasný. Bez sexu se to vydržet taky věčně nedá, ale vztah prostě teď dlouho, myslím, nebude," vysvětlila Super.cz zpěvačka.

S manželem Janem Horsákem zůstali přátelé a na všem se prý v pohodě dohodli. "Máme hotové papíry, chyběl nám jeden dokument, který už také máme, takže nám nic nebrání podat žádost. Jsme domluvení na všem a nemáme v komunikaci problém. Dům, kde jsme jako rodina bydleli, se prodává. Máme paní, která má zájem ho koupit, tak uvidíme. A Eliška zůstává v mé péči," dodala Nosková, která na soustředění v české pevnosti Boyard předvedla svoji parádní postavičku, a dokonce ukázala i skvělou fyzičku a ohebnost. Vedle všemožných disciplín s přehledem zvládla dokonce udělat provaz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám