Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vypadá to, že se v reality show VyVolení schyluje k další lásce. Poté, co duely rozdělily Mirku s Pavlínou a Thomase připravily o Zdeničku, to začíná jiskřit mezi Pepou a Nikol.

Bez milostného páru by VyVolení ztratili dech, proto je potřeba soutěžící sbližovat. A nic nemůže jejich potenciální partnerství nastartovat tak dobře jako společná sprcha. Štáb tak nahnal všechny obyvatele vily hromadně do koupelny a děly se nevídané věci.

Pepa si pochopitelně rezervoval místo vedle Nikol a snažil se o jakýkoliv kontakt. Za sebou už sice mají společnou koupel, při ní ovšem nejkrásnější VyVolená neodložila plavky. Nařízení související s virovým onemocněním však poměry ve vile změnilo a soutěžící mají doporučeno sprchovat se nazí. To sice dodržují se značnými rezervami, ale přesto může být Pepa spokojený.

Když se Nikol pokoušela o důkladnou hygienu, odložila alespoň horní díl plavek. Pepa pak ochotně přispěchal na pomoc a nabídl vlastní dlaně, aby její prsa uchránil před zvědavými pohledy diváků. Nikol tato pomoc očividně nevadila a na chvíli snad zapomněla, že jim společnost dělají další soutěžící.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám