Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pár dní Ewa Farna (30) nastoupí do druhého ročníku právnické fakulty ve Varšavě. Na další školní rok se česko-polská zpěvačka ale vůbec netěší. Na rozdíl od většiny svých vrstevníků musí Ewa kromě studia zvládat povolání zpěvačky, což bylo někdy velmi vyhrocené. Kromě toho, že Ewa loni vydávala novou desku, také koncertovala a spoustu času jí zabralo porotcování v SuperStar.

„Byl to docela záhul a odneslo to moje zdraví. Byla jsem hodně nemocná a moje hlasivky trpěly," vzpomíná zpěvačka. Aby se mohla věnovat pracovním aktivitám, tak studium práv nakumulovala na dva pracovní dny a zbytek času trávila v Čechách. „Bylo docela náročné létat třikrát týdně z místa na místo," svěřila se nám Ewa Farna před koncertem, který ke svým dvacátým narozeninám uspořádalo zpěvaččino vydavatelství.

Podobné nasazení by už nechtěla opakovat. „Dalo se to zvládnout, ale neměla jsem čas na nic mimo školu. Kdyby existovala perspektiva, že budu studovat ještě rok, tak to nějak doklepu, ale představa, že to tak bude trvat čtyři roky, se mi nelíbí, to asi nechci. Nechci žít takovým stylem od svých dvaceti do dvaceti čtyř."

Farna v současnosti uvažuje o změně formy studia. „Doteď jsem byla na prezenčním studiu a uvažuju o tom, že si zařídím individuální plán," říká Ewa.

Související témata:
Varšava

Reklama

Další články

Načítám