Hlavní obsah
Článek

Chcete se chlubit plným a krásně tvarovaným dekoltem? Vsaďte na kvalitní a padnoucí prádlo! Objevte podprsenky, které prověřily ženy před vámi a již na ně nedají dopustit. Ve výčtu nejlepších podprsenek objevíte kousky pro velká i menší prsa – podívejte se a získejte slevu na nákup spodního prádla.

Happy Days – udělejte si radost a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až do konce týdne si na Astratex.cz můžete užít Happy Days! Nakupte alespoň za 1.299 Kč, do připraveného pole v košíku vložte kód HD913 a okamžitě získáte slevu 150 Kč! Neváhejte, udělejte si radost a vykouzlete si perfektní dekolt!

Elegance pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obdařila vás příroda plnými tvary? Potřebujete řádnou oporu, dobře padnoucí střih? Chcete zkrátka vypadat skvěle? Vsaďte na kousek, který již prověřily zákaznice před vámi! A čím si je podprsenka Caltha získala? Polovyztužené košíčky se speciálním střihem dodají i skutečně velkým vnadám perfektní tvar. Tento svůdný kousek nabízí také dokonalé pohodlí a oporu, kterou větší vnady vyžadují. Co na ni říkáte?

Super push-up: Když potřebuje váš dekolt vzpruhu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vždy jste toužila po plném dekoltu? Chcete se pyšnit o něco většími vnadami? Vsaďte na push-upku! Klasickou bílou variantu si zamilujete stejně jako všechny ženy před vámi. Díky praktickému střihu, hladkému povrchu a odnímatelným ramínkům se stane praktickým kouskem, který navíc vykouzlí extra plný dekolt. Perfektně se hodí pod obepnuté oblečení, které dá plnému dekoltu zvláště vyniknout. Nikdo vám neodolá!

Luxus a pohodlí pro obdařené ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s velkými ňadry si mohou dopřát luxusní prádlo. Zákaznice s opravdu velkými prsy nedají na podprsenku Delfinu dopustit. Proč? Je vyrobena ze speciálního materiálu, který drží svůj tvar i při velké zátěži. Pevně přišitá široká ramínka zaručují pohodlí a zamezují nevzhledným zářezům. Bavlněné podšití a boční kostice zajišťují celodenní pohodlí i správné držení poprsí. Získá si tento luxusní kousek i vás?

Dokonalý tvar, pohodlí a sex-appeal: Co víc si přát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Freesia si zamilovaly všechny ženy, které žádaly pohodlí, krásně tvarovaný dekolt a pořádnou dávku sex-appealu. Patříte mezi ně? Tento kousek je vaše jasná volba! Měkké košíčky jsou podšité hebkou bavlnou, takže zajišťují nejen dokonalý tvar poprsí, ale nabízejí také maximální komfort. Jemné zdobení v podobě krajky a síťky se hodí pro každou příležitost. Udělejte si radost!

Další články

Načítám