Hlavní obsah
Článek

Přes dvacet čtyři let vzájemného věkového rozdílu jsou stále spolu a prý to myslí vážně. Jak Super.cz informoval, moderátorka Kateřina Hamrová (46) dostala od přítele Pavla Janušky (22) prsten s růženínem ve tvaru srdce. Bohužel se z něj dlouho netěšila.

"Ještě mne pojí několik pracovních závazků s bývalým přítelem. Ten ovšem striktně vyžadoval, abych vždy po dobu, co budeme spolu, prsten sundávala z ruky. Byť jsme se rozešli už před mnoha měsíci, na Pavla velmi žárlí. Respektovala jsem jeho požadavek, nicméně prstýnek jsem vždy měla při sobě. A tak se stalo, že když před několika dny zloději vykradli firemní auto, zmizela i taška, v jejíž kapse byl šperk uložen," svěřila Hamrová.

"Prsten je samostatně v podstatě neprodejný, je velmi specifický, a byl vyroben na zakázku. Jeho cena není závratná, ale pro mne má hodnotu nevyčíslitelnou. Dostala jsem ho od Pavla nečekaně, bylo to velké překvapení, a když přemýšlím, uvědomuji si, že byl vlastně prvním mužem, který mi přinesl prstýnek sám od sebe. Růženín je kamenem lásky, a navíc je i mým měsíčním kamenem. Mrzí mě to, ale život nejde vrátit zpět, a tak vím, že ten příští prstýnek už nesundám za žádných okolností," dodala Hamrová.

Jaký druh šperku to bude, ale moderátorka nechce prozradit. Naši informaci, že pár plánuje sňatek, komentuje neurčitě: "K tomu se vyjadřovat nechci. Pokud by to bylo aktuální, myslím, že si vše budeme chtít užít v soukromí."

Reklama

Další články

Načítám