Hlavní obsah
Článek

Teď už je jisté, že se Lucie Kovandová (30) nestane další Táňou Kuchařovou. Dvacetileté krásce z Dolních Kounic u Brna se nepodařilo zabodovat v 63. ročníku mezinárodní soutěže krásy Miss World. Přestože si Lucka neodvezla korunku krásy, je spokojená s tím, čeho dosáhla.

„Účast na světové soutěži pro mě byla obrovským zážitkem, seznámila jsem se s řadou zajímavých dívek z celého světa a odvážím si domů nejen krásné vzpomínky, ale také cenné zkušenosti. Konkurence byla veliká, letošního ročníku se účastnil rekordní počet dívek," nechala se slyšet Kovandová, která má radost aspoň z dílčích úspěchů.

„Těší mě, že v disciplíně beachwear, která byla letos pojata netradičně v sarongu, jsem se umístila v Top 33 a stejně tak mě hřeje pocit, že jsem ve sportovních disciplínách pomohla našemu týmu k prvnímu místu. Největší radost mi ale udělalo hlasování fanoušků, kteří mě po celou dobu soutěže drželi na předních příčkách," říká Lucka a jedním dechem dodává: „Chci moc poděkovat všem, kteří mi fandili, a také Taťáně Kovaříkové za nádherné šaty, ve kterých jsem Českou republiku a českou kulturu reprezentovala.“

Kvůli protestům islamistů se finále nakonec odehrálo v Indonésii na Bali místo Jakarty. Titul Miss World 2013 si odvezla Megan Young z Filipín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám