Hlavní obsah
Článek

Osmnáctiletá herečka Kateřina Pechová hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě patnáctiletou těhotnou dívku Lindu. Jak sama přiznává, hrát těhotnou není vůbec lehké. Nejvíc jí dělá problémy chodit automaticky s nohama od sebe. Inspiraci brala od své maminky.

"Těhotná holka se nehraje lehce. Odkoukávala jsem to od maminky, která teď byla těhotná. Mám čerstvě malou sestřičku. Neumím automaticky chodit s nohama od sebe, sedat si s nohama od sebe... Nemám to v sobě, musí mi to pořád opakovat. Snažila jsem se to od mámy pochytit, ale v praxi to člověk neudělá," řekla Super.cz Kateřina.

"Akorát si pořád hladím bříško, to už dělám i mimo natáčení. Mám to už jako tik, občas na mě lidé koukají jako na blázna," smála se.

Herečka nedávno oslavila osmnácté narozeniny. Partnera nemá a těhotenství v příštích letech rozhodně neplánuje. "Neumím si představit, že bych byla těhotná. Mám své plány, chci hrát, studovat, fungovat. Nechci přivést na svět dítě, kterému bych pak řekla: 'Promiň, nemůžu se o tebe postarat, nemám peníze'," má jasno Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám