Hlavní obsah
Článek

Před lety byla velmi krátce vdaná za Richarda Krajča (46). A v den, kdy vyšlo najevo, že se její exmanžel bude už podruhé rozvádět, pořádně slavila. Ale zpěvačka a modelka Iva Frühlingová opravdu není škodolibá. Jen zrovna křtila novou desku.

K manželství s muzikantem se už dávno nechce vracet, mezi tím prožila dlouholetý vztah s pilotem Honzou a momentálně to vypadá, že je sama a žije jen se svými kočkami. Její životní styl by totiž vydržel jen málokterý chlap. Během posledního roku se snad v žádné zemi nezdržela více než pár týdnů. A že jich procestovala.

"Album jsem natočila v Paříži a otextovala jsem jej v Torontu, Londýně, Skotsku, Denveru. Videoklip k pilotnímu singlu Hey, hey, hey, vznikal v Los Angeles na střeše mrakodrapu. Hodně jsem v minulých letech cestovala, tak jsem získala inspiraci," svěřila se Iva nadšeně po křtu desky, na který si jako kmotry pozvala kolegyni Martu Jandovou (49) a nezadané pány, hokejistu Pera Nedvěda a zpěváka Davida Krause (44). Ani s jedním z nich ale domů neodcházela.

Reklama

Další články

Načítám