Hlavní obsah
Článek

Naprosto chápeme, že pro Zdeňka Macuru (49), údajného exmilence Ivety Bartošové (†48), která s ním prý nasadila před svatbou parohy svému dnes již manželovi Josefu Rychtářovi (65), byla veselka jeho bývalé milé velmi traumatizující. I tak nás ale překvapilo prohlášení, které rozeslal do médií. Tvrdí v něm, že Iveta byla znásilněna, chystá se její vražda a navíc zakazuje médiím a Rychtářovi, aby se k ní přibližovali!

„Vyhlašuji zákaz pro Rychtáře staršího a mladšího, všechny pracovníky (i externí) některých redakcí a paní Patricii K. přibližovat se k Ivetě na vzdálenost jednoho kilometru a také zákaz ji jakýmkoliv způsobem kontaktovat. Tento zákaz platí do odvolání. Pokud by se někdo chtěl k ní přiblížit nebo ji kontaktovat, musí mít ode mě souhlas. Bez souhlasu to je zakázané. Jste povinni mě poslechnout,“ napsal Macura. Co by nastalo, kdyby zákaz někdo porušil, neuvádí. Asi by ho zastřelil plastovou bambitkou a pak by, jsa svázán tkaničkou, dotyčný dostal nonstop třítýdenní přednášku o týrání.

Podle něj byla svatba přichystána dotyčnými redakcemi ve spolupráci s Rychtářem a tím pádem zpěvačka měla být donucena, aby si vzala někoho, koho vlastně nechce. Pravda je, že tajné dohody o honorářích vážně existují. Spolupráce některých médií s Rychtářem ostatně začala už při honu na Džambulku po Itálii, kam ho dvě redakce vyvezly, protože asi sám neměl za co jet spasit svou opilou přítelkyni. A Macura si myslí, že tím pádem jde o spiknutí a v redakcích jsou stejní agresoři, za jakého považuje i samu ráčkující mlátičku z Říčan.

„Iveta byla k tomu (k svatbě) psychologicky znásilněna. Je tedy mou morální povinností zaujmout pozici ochránce Ivety Bartošové a dělat kroky k její záchraně. Nejsem tedy samozvaný ochránce, ale naopak pozvaný. Kdo by mě označoval jako samozvaného ochránce, dopouštěl by se nepatřičnosti a nešlechetnosti,“ vysvětluje Macura tak logicky, až přemýšlíme, zda si nevzít nějaký prášek.

„Je tu také varianta, se kterou se musí počítat, že celá svatba je jen zástěrka pro přípravu vraždy Ivety dotyčnými agresory – psychopaty (Rychtář a bulvár), ale o tom bych se rozepsal podrobněji později,“ dodal Macura. Ten sice chce pomoci obětem násilí na ženách, ale svými nenormálními pojednáními, která spíš svědčí o tom, že to skutečně nemá v hlavě v pořádku, celé bohulibé věci spíš ubližuje, než by jí pomáhal.

Zlatý Tříska a alobal!

Reklama

Další články

Načítám