Hlavní obsah
Článek

Jak už Super.cz informoval, den po svatbě Ivety Bartošové (†48) měl její manžel Josef Rychtář (65) trable, když se u domu v Říčanech, jehož pidičást spoluvlastní s exmanželkou Darinou Novou (66), objevila policie. Původně se zdálo, že se někdo vloupal do jeho sekuriťácké firmy, pak ale prosákly informace, že došlo k okradení Dariny. Někdo jí vzal všechno rodinné zlato a eura a mezi podezřelými mohou být i Rychtář se synem Janem. Teď se nám podařilo zjistit podrobnosti. A jsou opravdu šokující!

Zámky u branky od domu, vchodových dveří i od pokoje Dariny Nové byly neporušené, takže vyvstala možnost, že věci odcizil někdo z těch, kdo měli klíče. A těmi disponovala právě exmanželka Rychtáře, on sám a synové Jan a Josef.

A podezření na to, že by snad Rychtář mohl být oním lapkou, by mohlo zesílit poté, co jsme se dozvěděli, jak měl podnikatel nastoupit na kriminalisty, kteří konali svou práci a pátrali po důkazech.

„Přiřítil se úplně brunátný a na kluky křičel, co dělají na jeho pozemku. Vůbec ho nezajímalo, že jsou na místě činu a hledají stopy. A když chtěli odmontovat zámky, aby je poslali na expertízu, tak se zasekl a odmítl dát souhlas. Ten přitom byl nutný. Nestačil souhlas jeho bývalé ženy. Opravdu bylo divné, proč tak brání vyšetřování,“ prozradil zdroj blízký pátrání po pachateli ohavného trestného činu. Nakonec prý Rychtář z donucení souhlas vydal. Proč ale tak otálel? Bál se snad výsledku vyšetřování?

Ukradené zlato mělo hodnotu kolem sedmdesáti tisíc korun, takže zloděj by za něj mohl i v tom nejlakomějším zlatnictví dostat pár desítek tisíc. Snad se podezření na Rychtáře vyvrátí a neprokáže se, že by si tak opatřoval finance na veselku s Ivetou Bartošovou…

Reklama

Další články

Načítám