Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přinášíme vám várku žhavých podzimních trendů, které ovládly svět spodního prádla. Ať už nosíte prádlo jakékoliv velikosti, určitě si přijdete na své. Návrháři nezapomněli ani na ty obdařenější z vás, takže si aktuální trendy mohou dopřát i ženy s opravdu velkými ňadry. A jako bonus pro vás máme kód, se kterým získáte slevu na celý nákup!

Happy Days jsou tady – získejte slevový kód!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Happy Days na Astratex.cz znamenají jediné – krásné spodní prádlo za super ceny! Nakupte na Astratex.cz tento týden alespoň za 1.299 Kč, do připraveného pole v košíku vložte kód HD913 a okamžitě získáte slevu 150 Kč! Pozor, akce platí jen do konce týdne – tak neváhejte! A jaké kousky v akci můžete pořídit? Podívejte se s námi!

Něžná krása pro velké vnady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda vás obdařila většími ňadry? To ale přeci neznamená, že nemůžete být za křehkou květinku! Podprsenka Vance je jako dělaná pro větší vnady, kterým poskytne dokonalou oporu a tvar. Širší ramínka, boční kostice a bavlněné podšití zajistí maximální komfort. Něžná růžová barvička a krajkové zdobení si získají každou romantickou duši.

Podlehněte podzimním barvám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim nemusí být nudný a šedý – přesvědčte se! Tento podzimní kousek si vás získá na první pohled. Něžné krajkové zdobení a hnědobílá kombinace – to jsou aktuální trendy. Polovyztužené košíčky se střihem do tvaru T dodají vašim vnadám ten správný tvar, a vy se tak budete moci pochlubit dokonalým dekoltem. Co říkáte?

Dokonalý luxus pro opravdu velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylový kousek v trendy barvách padne jako ulitý. Pohodlné košíčky vytvarují vaše vnady dokulata a díky propracovanému střihu, bočním kosticím a vyššímu středu bude vše držet na svém místě celý den. Neotřelý design, maximální pohodlí a dokonalý dekolt – co víc si přát? Tuto krásku navíc seženete až do košíčků velikosti J!

Praktický kousek pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká podprsenka v tělové barvě by neměla chybět žádné ženě. Skvěle se hodí pod přiléhavé i průsvitné oblečení a dokonale splyne s křivkami vašeho těla. Díky saténovému vzhledu ji můžete obléknout i pro zvláštní události a díky padnoucímu střihu se budete celý den cítit jako v bavlnce. Odoláte?

Další články

Načítám