Hlavní obsah
Článek

Návštěvnice premiéry muzikálu Mata Hari se předháněly v tom, která si vezme nejvíce tématický outfit. V tom, že si na sledování příběhu o nejslavnější kurtizáně pořídí opravdu odvážné modely, se shodly moderátorka Marta Ondráčková, reportérka Martina Jandová a také režisérka Mirjam Landa.

Ta na představení přišla sama, bez doprovodu manžela Dana Landy, který divadlo Broadway naposledy navštívil při premiéře svého vlastního díla Klíč králů, kdy se na pódiu omlouval, že je rockové opera šitá horkou jehlou a poslední skladbu dodělal den před uvedením. Navíc není zrovna horlivým účastníkem společenských akcí, takže to nemuselo být tím, jak se leckde tvrdí, že mají manželskou krizi.

Mirjam se dlouho nezdržela, ale přesto stihla upoutat svým obrovským dekoltem, i když seděla v publiku a nedávala jej na odiv a nepózovala před objektivy jako obě další zmíněné dámy. Kromě výstřihu, ze kterého jí téměř vypadávala ňadra, nás zaujala také tím, jak měla nalakované nehty. Podobné totiž vídáme jen jako vzorky ve vietnamských nehtových studiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám