Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní díl VyVolených, v němž si v úterý vypalcovaný Thomas vybral soupeře do duelu, byl speciální v tom, že mezi soutěžící přibyl nový člen. O pět miliónů ode dneška soutěží také barman Honza.

Když Tereza VyVoleným sdělila, že se i dnes bude palcovat, všechny to dokonale zmátlo. Neřekla jim totiž, že tentokrát se nebudou dávat palce dolů, ale nahoru, a ve vile zavládla velmi napjatá atmosféra. Teprve až jim vysvětlila, že si pomocí palců nahoru sami vyberou, koho ze tří adeptů si mezi sebe vezmou jako dalšího soutěžícího, napětí povolilo.

Honza je ode dneška o krok blíž bohatství. Tím, kdo je o krok dál od pěti miliónů, je Mirka.

"Život ve vile není vůbec jednoduchý. A jestli si někdo venku myslí, že je, tak se mýlí," začal Thomas svůj monolog při výzvě. "Jsou tady dva lidi, kteří mi znepříjemňují život. Jeden mě tady neustále uráží. Jeden člověk, kterýho jsem si chtěl vzít, ale neberu si ho, je Vladko. Ale pak je tady ještě člověk, který tvrdí, že by si o mě neopřel kolo. Toho člověka si s sebou vezmu do duelu. Je to Mirka," zakončil Thomas svou řeč.

"Nejsem překvapená," usmívala se Mirka, která se s ním zítra utká o postup a další účast v soutěži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám