Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K modelingu si přibrala další profesi. Teď budeme Taťánu Kuchařovou (36) pravidelně vídat v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, ale první krůčky už má za sebou i ve filmu. A to rovnou u oscarového režiséra Jiřího Menzela.

"Jirka je skvělý člověk, je pro mne čest s ním spolupracovat na čemkoliv. Křtil mi můj kalendář, já zase jemu jeho knížku a pak mne oslovil, zda bych si nechtěla zahrát v jeho filmu Donšajni," řekla Táňa Super.cz. V řeči modelek tak nemusela na casting, ale byl to rovnou call back.

"Nebudu lhát, je to opravdu pidi role. Hraju dívku, po které se otočí hlavní hrdina Jan Hartl," svěřila Táňa ještě před premiérou a my se báli mrknout, abychom ji neprošvihli. Jen na jedno mrknutí se sice neobjeví, ale o moc déle to není.

Táňa ovšem může být spokojená, protože mít v životopisu, že hrála u oscarového režiséra, se cení i ve Spojených státech, kde se hodně pohybuje. Možná ji bude čekat další příležitost, třeba u ještě slavnějšího Olivera Stonea. "No, nebránila bych se tomu," smála se Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám