Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psala se 70. léta a hvězda této dámy se už několik let pohybovala v nebeských výšinách díky hitům jako I Got You Babe či Baby Don’t Go, které nazpívala se svým manželem Sonnym Bonem. Dvojice totiž tvořila veleúspěšné pěvecké duo Sonny & Cher, což také prozrazuje, kdo je zachycen na archivních snímcích...

Dnes sedmašedesátiletá Cher je plastikami podobně proslulá, jako býval Michael Jackson. Proto není divu, že se její rysy v obličeji od mládí tak změnily. Když se ještě jako Cherilyn Sarkisian seznámila v Los Angeles v coffee shopu se Sonnym, bylo jí pouhých šestnáct let. Jemu už sedmadvacet. Z přátel se brzy stali milenci a o dva roky později se dokonce vzali. I když legálně to prý udělali až po narození dcery Chastity, která si před lety nechala změnit pohlaví a dnes je mužem užívající jméno Chaz Bono.

Sláva i láska se ale začaly v 70. letech rozpadat a v roce 1974 došlo na rozvod, což se neobešlo bez tahanic o společně nabyté jmění a především péči o dceru. Oba se následně vydali na sólovou dráhu, přičemž neopomněli ani film. Cher se po herecké stránce dařilo výborně, což dokázala už o pět let dřív v tehdejším filmovém trháku Cudnost. Mnohem kvalitnější snímky ale přišly až v 80. a 90. letech. Jmenujme například filmy Maska, Pod vlivem úplňku či Čarodějky z Eastwicku. Za druhý zmiňovaný dokonce v roce 1988 získala Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám