Hlavní obsah
Článek

Reality show VyVolení se už dnes dočká nové posily. Ve hře je trojice mladíků, kteří jsou odhodlaní bojovat proti ženské přesile.

Do vily dorazí nejspíš poslední soutěžící a bude mít stejná práva jako jeho kolegové, kteří už před kamerami dovádějí několik týdnů. Reality show spěje do poločasu a je na čase zpestřit osazenstvo ostře sledovaného pořadu novou tváří.

Tentokrát ovšem nedojde na uchazeče, kteří neúspěšně prošli volbou, ale na ty, kteří neměli při castingu štěstí. Televize ještě jednou prohlédla seznam potenciálních soutěžících a vybrala trojici kandidátů, kteří potěší zejména divačky. Ve hře je sympatický hokejista Zdeněk, statný barman a vášnivý řidič Honza a Ettore s italskými kořeny.

V dnešní výzvě si rivala do pátečního duelu vybere drsňák Thomas. Tomu by případná prohra příliš nevadila, protože by mohl konečně vyrazit za svou milovanou Zdeničkou, která vilu opustila minulý týden. Pokud Thomas opravdu odejde, nový soutěžící za něj bude plnohodnotným náhradníkem. Vila si totiž žádá čerstvé maso.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám