Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nenápadné ženě v teplákovce a kšiltovce by slavnou herečku asi nikdo nehledal. Přesto vězte, že jde o známou představitelku seriálové právničky Ally McBealové, která za tuto roli získala nejen nespočet fandů, ale i řadu ocenění. Dnes je jí osmačtyřicet a do herectví se už nehrne. Raději dá přednost klidnému životu v ústraní s manželem Harrisonem Fordem a jejich adoptivním synem Liamem. Čas od času si jde také zaběhat...

A jak už to tak u celebrit bývá, oproti jejich vzezření na večírcích a filmových premiérách jsou při sportu někým úplně jiným. Šedá myška Calista není výjimkou.

Od manžela ji dělí celých 23 let, přesto je Ford na rozdíl od ní herecky stále velmi aktivní. Na rok 2016 je dokonce v plánu páté pokračování Indiana Jonese. Letos například slavil úspěch s životopisným dramatem 42. Flockhart dala v posledních letech přednost naopak charitativní činnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám