Hlavní obsah
Článek

Z popové královny Madonny (55) a oscarového herce Seana Penna (53) by byl i dnes dokonalý pár. Jejich manželství mělo ovšem jen krátké trvání.

Když se v roce 1984 Madonna a Sean Penn brali, byla z toho výjimečná událost. Vztah dvou celebrit byl však už od počátku vyhrocený a po několika vzájemných obviněních skončil po pěti letech rozvodem, který byl pro oba umělce vysvobozením. Dávné sváry jsou teď, zdá se, zažehnány a exmanželé se v New Yorku objevili v přátelské náladě.

Když jde o dobrou věc, jdou i křivdy z minulosti stranou. Sean Penn podpořil krátký snímek s bohulibým námětem, v němž Madonna ztvárnila hlavní roli. Film produkovaný zpěvákem Stevem Kleinem upozorňuje na porušování svobody a díky hudební hvězdě má podstatně větší šanci oslovit širší publikum.

Po rozvodu stačili oba bývalí partneři zrealizovat další neúspěšná manželství. Madonna má za sebou rozvod s režisérem Guyem Ritchiem, Seanu Pennovi nevyšlo ani manželství s herečkou Robin Wright. Oba mají podstatně větší úspěchy v šoubyznysu. Madonna ovládá hudební scénu už neuvěřitelných 30 let a Sean Penn patří se dvěma Oscary v kapse k nejuznávanějším hollywoodským hercům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám