Hlavní obsah
Článek

Herečka Vendulka Křížová, kterou jsme pravidelně vídali v seriálu Cesty domů, vypadá čím dál lépe a hodně často ji potkáváme ve společnosti. Štíhlou postavu jí prý udržují hlavně její tři děti a momentálně spousta práce v divadle.

Jsou ovšem věci, které jí, jako každé ženě, na vzhledu vadí. "Třeba ty šediny. Podívejte se, nestíhám, mám před premiérou, takže mám samé zkoušky, už mám odrosty," svěřila. Zato jinde po těle má chloupky dost tmavé a snaží se jich postupně zbavit.

"Začala jsem chodit na laserovou epilaci, už půjdu počtvrté a jsem nadšená. Moje kosmetička Monika Rujbrová mě dokonce přesvědčila, abych začala něco dělat i s jemnými chloupky, které mi rostou na obličeji. Pod make-upem nejsou vidět, ale já o nich vím," přiznala.

"Dlouho jsem váhala, přesvědčilo mě vlastně až to, že laser má dvojí účinek. Kromě chloupků odstraňuje i pigmentové skvrny, které se mi udělaly během třetího těhotenství. Mám je nad obočím, nahoře na tvářích a bohužel také nad horním rtem," vysvětlila.

Problém ovšem je, že chloupky, které byla zvyklá vytrhávat, si teď bude muset holit. "Jinak by laser nefungoval. Je to hodně nezvyklé, brát jednou za tři dny do ruky žiletku a použít ji na obličej. Tak doufám, že se to vyplatí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám