Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská modelka Andrea Verešová (43) se i po dvou dětech může pochlubit výstavní postavou, na kterou může být její manžel Daniel Volopich právem hrdý.

Kráska si užívala krásných rodinných chvilek na prosluněné Krétě. A nebyla by to Andrea, aby si pro své fanoušky na sociální síti nepřipravila krásný dáreček v podobě svůdné fotky. Pohled na její božské křivky je doslova pastvou pro oči.

Andrea totiž na místní pláži zapózovala jen v úsporných sexy bikinách, takže odhalila opravdu hodně. Vynikl zejména její dokonalý zadeček bez sebemenších stop celulitidy, který by jí mohly závidět i mnohem mladší modelky.

Jak je vidět, Andrea na svém ladném tělíčku tvrdě maká, a je to znát. Ukázkovou postavu má i díky intenzivnímu cvičení jógy.

„Jóga dokonale zpevní celé tělo a udržuje ho pružné, navíc skvěle uvolní a odbourává stres. Díky cvičení jsem se naučila správně držet tělo a správně dýchat, na což člověk běžně zapomíná,“ prozradila nedávno. Takže dámy, inspirujte se...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám