Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ládík udělal ve VyVolených ze všech soutěžících největší pokrok. Na počátku to byl ušlápnutý mamánek, teď je z něj nejoriginálnější striptér na celém českém trhu.

Nesmělý Ládík šel do vily s předsevzetím, že vyleze ze své ulity, a to se mu opravdu podařilo. Ještě v srpnu byla jeho jediným kamarádem vlastní maminka, ale teď má spoustu nových přátel ve vile a k tomu tisíce fanoušků, kteří nejspíš nedopustí jeho vyhazov. Bez Ládíka by totiž ve vile byla nuda.

Plnoštíhlý mladík se hned zkraje svého účinkování přiznal k homosexualitě a po prvním polibku s Vladkem zázračně ožil. Kdykoliv je ve vile párty, Ládík to rozjede a všechny pobaví podivnými tanečními kreacemi. Jeho prozatím nejlepším číslem je striptýz, který začal pomalejším tempem, ale skončil divokým finále, za jaké by se nemuseli stydět ani pánové provozující toto řemeslo na plný úvazek.

Ládík má sice pár kilo navíc a stravování ve vile jeho postavě nesvědčí, ale přesto jeho striptýz patří k jednomu z vrcholů čtvrté řady VyVolených. Svlékat se totiž dneska umí kdekdo, ale Ládík povznesl obnažování do zcela nové roviny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám