Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Šulcová (†76) nabrala po náročných životních peripetiích očividně druhý dech. Vřelé přátelské vztahy udržuje i se současnou rodinou svého bývalého muže Oldřicha Víznera. Největší radost jí ovšem přinášejí samozřejmě vnoučata, děti jejich dvou dcer Terezy a Rozálie. Dcera Rozálie navíc vzala do svých rukou produkování jejích divadelních projektů.

Ten nejnovější vznikl spontánně. A klube se z něj dlouhodobější spolupráce. S šansoniérkou Renatou Drössler (60), se kterou se zná už z dávných divadelních dob, chystá Jana pořad věnovaný hlavně seniorům, kteří si s ní mohou zavzpomínat na její legendární herecké kolegy.

Představitelka Marlene Dietrich z Divadla pod Palmovkou, která před nedávnem oslavila padesátiny v hodně odvážných podvazcích, pak vyprávění a besedování proloží svými šansony. Řadu z nich vydala na svém výběrovém dvojalbu Znovuzrozená, které doprovodila akty.

"Renata je skvělá zpěvačka, máme podobný humor a pohled na svět, zkrátka jsme na jedné vlně," komentuje spolupráci hvězda slavných českých filmů, která se svou kolegyní v rámci propagace nového pořadu navíc nafotografovala i společné snímky.

Na jednom pódiu se obě dámy setkají premiérově už tento čtvrtek v KD Mlejn v pražských Stodůlkách. V představení Lháři naopak fanoušci mohou vidět Janu začátkem listopadu v Divadle Bez zábradlí po boku Václava Kopty a Vojty Záveského. V této hře si poprvé na jednom jevišti zahraje i se svou dcerou Rozálií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám