Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodně tou největší hvězdou, která zavítala na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend, byl Jimmy Choo. Nejznámější švec na světě se netajil tím, že na něj Praha velmi pozitivně zapůsobila. Čestný host letošního módního víkendu pěl na Prahu a české módní tvůrce samou chválu. „Moc se mi zde líbí. Všechno na mě působí velmi přirozeně, Praha je unikátní a tradiční v porovnání s Hongkongem," nechal se slyšet slavný designér v průběhu Gala Fashion Night.

V tento slavnostní večer nakráčel Choo do stanu postaveného na Pařížské ulici s manželkou Rebeccou a dcerou Emilly ve smokingu. Zřejmě ho překvapily stylově uvolněné outfity přítomných hostů, které ve většině případů neodpovídaly doporučenému oblečení black tie. Na nečekanou situaci zareagoval jako rozený gentleman. „Chtěl bych se omluvit za svůj oblek. Nemohu si nevšimnout, že muži kolem mě nemají smoking. Přísahám vám, že až sem přijedu příště, tak si obuji své boty s patnácticentimetrovými podpatky," odlehčoval celou situaci slavný návrhář a dodal: „ Cítím se zde opravdu jako doma.“

Podpora Prahy a tvůrců nebyla ze strany módní ikony pouze verbální, ale zcela konkrétní a hmatatelná. Návrhářova dcera Emilly pro tento večer oblékla šaty z dílny v současnosti nejúspěšnějšího českého návrháře ve světě Jakuba Polanky. Plachá dívka dokonce překonala svůj stud a během slavnostního ceremoniálu se zvedla ze své židle a hrdě se ve fialových šatech prošla po přehlídkovém mole.

Reklama

Další články

Načítám