Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) je už oficiálně v chomoutu. První neoficiální sňatek s maminkou jeho dcery Josefíny Tamarou Kubovou proběhl na louce za Prahou ve společnosti nejbližších přátel a nesl se v duchu hippie stylu.

Tomáš i Tamara si své "Ano" řekli v indiánských oblecích s čelenkami na hlavě. Oddávající ale nebyl úředně pověřen, a tak svatba nebyla právně platná.

Manželský slib si proto oblíbený zpěvák řekl se svou životní láskou ještě jednou na úřadě. Klus se tím svým osobitým způsobem pochlubil fanouškům na sociální síti.

„Ať už to byla Svatba v Zemi za duhou, kde se i nejzatvrzelejší Srdce rozvibrovala sounáležením jedinému zdroji čili Lásce, anebo ty paní, které nás oddávaly ofiko na ouřadě, kam jsme dorazili jen se psy, svědky a Josefínou, v indiánských čelenkách jsme si odzpívali svatební pochod a v očích těch dam se zajiskřila tatáž Svobodomyslnost, kterou do mého života přinesla TaMá s Fí,“ napsal Klus ve svém obsáhlém sdělení.

Tomáš Klus není jediný, který se ženil hned dvakrát. Dvě veselky měla například také Tereza Kerndlová (37) - jednu v USA jen v přítomnosti svědků, druhou pak na Moravě se stovkami hostů.

Reklama

Další články

Načítám