Hlavní obsah
Článek

Jen co se Iveta Bartošová (†48) s úsměvem na rtech vdala za Josefa Rychtáře (65), který si ji v náručí odnesl z uhříněvské radnice, máme tu první manželskou rozepři.

Iveta Bartošová totiž měla dnes večer jako host nastoupit do vily VyVolených. S Primou jednal přímo Josef Rychtář, který Ivetinu návštěvu VyVolených sám domlouval. Háček byl v tom, že o tom Iveta vůbec nevěděla.

„Když se to Iveta dozvěděla, začala běsnit, že nikam nepojede. Rychtář její účast slíbil sice jen na dobré slovo, ale vůbec se jí dopředu nezeptal, zda s tím souhlasí. Nakonec se musel domluvený večer zrušit,“ prozradil Super.cz zdroj z okolí Primy. Bartošová si tak před dominantním novomanželem poprvé dupla.

Prima jednání ohledně VyVolených a Ivety Bartošové nepopírá. „Ano, ohledně Ivety a její návštěvy ve vile VyVolených jednání probíhala, ale víc se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekl mluvčí Primy David Vaníček. Prima ostatně na návštěvu vily zlanařila i Ivetina exmilence a bojovníka proti domácímu násilí Zdeňka Macuru (49), který soutěžící navštívil o víkendu. Dárečku v podobě Ivetky, se ale VyVolení nejspíš jen tak nedočkají.

Reklama

Další články

Načítám