Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud by se ve vile konala volba královny krásy, Romana (32) by v nejlepším případě skončila na předposledním místě za nadváhou trpící Pavlínou. To jí ovšem nebránilo v tom, aby se se soutěžícími podělila o svá prsa.

V reality show VyVolení pořádně přituhuje a Romana si je nejspíš vědoma toho, že nesmí zůstat stranou. Po několika úspěšných představeních podstatně atraktivnější Nikol se ostravská matka rozhodla, že má světu také co ukázat.

Během noci plné erotických vášní to ovšem rozjela tak, že se ji Lucie marně snažila krotit. Koupelová pánská jízda Thomase a Pepy ji tak rozpálila, že odhodila vrchní část oblečení a pochlubila se svými plnými tvary. Romana je holka krev a mlíko, takže se její prsa okamžitě stala novou dominantou vily. Dokonce budou i zlatým hřebem nedělní Noční show s Agátou Prachařovou.

Pro výhru je Romana ochotná udělat cokoliv, takže zábrany musí jít stranou. Občas ovšem zapomíná, že je na rozdíl od ostatních soutěžících matkou dítěte, jemuž svým divokým striptýzem nedělá zrovna nejlepší vizitku. Své nedospělé chování však hájí tím, že málokteré dítě se může pochlubit tím, že má mámu v televizi. Pokud bude Romana pokračovat v dalších výtržnostech, chlubení nejspíš nebude zrovna na místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám