Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48), která se v úterý trochu nepochopitelně vdává za Josefa Rychtáře (65), jemuž přitom před pár týdny krásně nasadila parohy, se vyjádřil k její úterní veselce. Zdeněk Macura (49) nechtěl moc věřit, že by ke sňatku skutečně došlo. „Musel bych tu informaci mít od ní,“ odmítal uvěřit tomu, že by zpěvačka dobrovolně přistoupila na to, že se stane manželkou muže, o kterém ještě nedávno tak nepěkně mluvila!

„Rozhodně tam nepojedu. Nepřišla mi pozvánka. A já chodím jen tam, kam jsem zvaný,“ dušuje se Macura, zapomíná ale na to, že Bartošovou pronásledoval na každé štaci její Mega Pajzl Tour 2013. „Ale to byly veřejné akce,“ brání se.

„Vím, že mě Iveta miluje. A na tom pan Rychtář nezmění nic ani svatbou. U domácího násilí se střídají tři fáze: napětí, násilí, po níž následuje nějaká reakce, jako třeba útěk, a po návratu i fáze takzvaných líbánek, což je i tahle svatba a předcházející zásnuby. Pak ale zase přijdou zákonitě fáze napětí a násilí. Proto by jí pan Rychtář měl dát pokoj. My spolu s Ivetou chceme jen normálně žít,“ překvapil Macura.

Ten by mohl na dnešní veselce splnit dávnou tradici a unést nevěstu, třeba i jinam než do Itálie. K této taškařici asi ale bohužel nedojde.

Reklama

Další články

Načítám