Hlavní obsah
Článek

Včerejší článek Super.cz o chystané svatbě Ivety Bartošové (†48) byl naprosto pravdivý a všichni ostatní se pletli! K velké události dojde dnes, v úterý 24. září. Uhříněves okupují snad všechny redakce republiky, jimiž se zpráva o původně utajované svatbě šířila jako houby po dešti. A podle posledních zpráv si zpěvačka s říčanskou mlátičkou řeknou ano ve dvě hodiny odpoledne.

U Ivety Bartošové je zatím klid. Možná doma dávno není a krášlí se někde u kadeřníka, aby pak před svého budoucího manžela Josefa Rychtáře (65) předstoupila krásně zrekonstruovaná.

Podle našich informací ke sňatku skutečně dojde ve čtrnáct hodin. Rychtář si údajně měl domluvit to, že dům Ivety i uhříněvskou radnici obsadí jakási ochranka, aby měli svatebčané ve svůj velký den klid od novinářů.To se ale i tak nestane.

Snoubence má oddat přímo uhříněvský starosta Milan Coller. Bartošová si ho prý přímo vyžádala. Chtěla někoho s šarží, aby byl na podobné úrovni jako ona, kdejaký obyčejný oddávající úředník by jí nejspíš nestačil. A podle zlých jazyků, které určitě nemluví pravdu, protože Ivetku přece všichni milují, prý šéf radnice Praha 22 veselku všemožně oddaloval, protože nechtěl být s touto dvojicí jakkoliv spojován a doufal, že si třeba vdavky zpěvačka rozmyslí. Bohužel však této jistě velmi milé povinnosti nakonec neuteče.

Až od nás se o veselce dcery dozvěděla Svatava Bartošová. Tu několikrát Iveta veřejně očernila s tím, že ji matka nemá ráda. To se ale ukázalo jen jako smutný výplod jejího mozku. „Vážně se vdává? Mě nepozvala. Jsem doma. Přeju jí hlavně to, ať je šťastná,“ řekla nám paní Bartošová.

Její zeť Rychtář zatím oblečený ve svatebních montérkách na novináře číhající před vilou Ivety pokřikoval své obvyklé sprosťárny. Ani ve svůj velký den se bohužel neumí chovat jako slušný člověk. Není divu. Snoubence bude na radnici doprovázet Josefův dvorní fotograf a zlé jazyky tvrdí, že se s ním domluvil, že spolu exkluzivně svatbu vykšeftují za pořádné peníze. I proto v ruce asi nosil mikrofon, aby mohl nevěstu exkluzivně zpovídat. Přítomnost ostatních médií ho asi z toho důvodu strašně štve.

Svědkem zpěvačky má být její léčitel Jan Saavedra. Ten se ale dušoval, že o ničem neví. „Je pravda, že mě Iveta požádala, abych jí byl na svatbě za svědka, ale žádný termín mi nesdělili. Doteď vážně nic nevím. Mám pár zmeškaných hovorů od pana Rychtáře, ale to může být kvůli čemukoliv,“ diví se Saavedra.

Super.cz bude svatbu dál sledovat a brzy vám přinese další informace.

Reklama

Další články

Načítám