Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když Zdeňka ve VyVolených neuspěla, hrozilo jí, že skončí na ulici. V televizi přiznala, že má u sebe jen pár korun, které jí nestačily ani na jízdenku do rodného Prostějova.

Plasticky vylepšená Zdeňka doufala, že ji soutěž dostane z tíživé situace. Po hádce totiž opustila společné bydlení s rodiči a přespávala v autě. Ve VyVolených sice našla potenciálního partnera a sponzora Thomase, ale ten je stále obyvatelem vily a na jeho podporu se nemůže spolehnout.

Nemajetná Zdeňka stačila po svém vyřazení propařit celý víkend a užívala si svou dočasnou slávu. Brzy ji však začaly tížit existenční problémy. ExVyVolenou Zdeňku ovšem učení nikdy nebavilo, a tak musela vzít zavděk jakoukoliv prací.

Snad aby byla v blízkosti Thomase, uplatnila se v cateringu, který zajišťuje stravování pro štáb VyVolených. Zdeňka tak tráví pracovní dobu vařením, přestože ve vile činnost u plotny ochotně přenechávala jiným. „Našla jsem si práci v cateringovém voze, jsem šťastná, krájím brambory na oběd,“ pochlubila se Zdeňka, která během předklánění při výdeji jídla zúročí i svá silikonová prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám