Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme, že jde jen o dočasný záchvat nepříčetnosti, ale Iveta Bartošová (†48) to asi myslí vážně! Jak se Super.cz dozvěděl, zpěvačka se přes všechny potíže, které soužití s Josefem Rychtářem (65) přináší, rozhodla vzít si ho za muže. A zatímco dosud otálela a sňatek dvakrát odložila (že by stud kvůli tomu, že mu nasadila parohy?), tentokrát už to vypadá jistojistě. Pokud nedojde k něčemu závažnému, třeba k dalšímu útěku do Itálie, za pár dnů už bude oficiálně manželkou nejagresivnějšího muže ve své celé dosavadní partnerské historii!

To, že Iveta jde pod čepec, si štěbetají už i vrabci na uhříněveských střechách. Svatbu podle našich zpráv údajně chtějí náležitě zpeněžit (kde jsou ty nářky a prosby, ať je novináři nechají na pokoji?) a má být dřív, než by kdokoliv tušil.

„Nejpozději do konce příštího týdne bude Iveta zase vdanou paní. Ale nedivila bych se, kdyby už třeba ve středu či ve čtvrtek,“ řekla nám zase jedna zpravodajka z místa bydliště Bartošové, před kterou sice termín svatby budoucí novomanželé úzkostlivě tají, ale podle různých náznaků si vyvodila vlastní závěry.

A co po veselce? Na svatební cestu se spolu v říjnu mohou vydat třeba k soudu, kde si Rychtář vyslechne ortel v případu urážek exmanželčiny právničky a dalších lidí. Nebo si spolu pro velký úspěch zajet zase do „Itošky“. Tamní úřady totiž chtějí Rychtáře soudit za trestné činy spáchané v domě Domenica Martucciho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám