Hlavní obsah
Famous
Článek

Prvním mužem, jenž si získal srdce Kate Middleton, nebyl princ William (41). Toho poznala až několik let poté, co se s ní rozešel Harry Blakelock. Hezoun z prestižní střední internátní školy Marlborough College zlomil budoucí britské královně srdce a ovlivnil její milostný život na několik let. Nakonec si vzal její blízkou kamarádku.

Ve své knize Kate: The Future Queen (Kate: Budoucí královna) o tom píše znalkyně britské královské rodiny Katie Nicholl. Ta několik let sbírala informace o životě Kate Middleton, z níž se stala sňatkem s princem Williamem urozená vévodkyně z Cambridge.

S Harrym Kate randila od dvanácti let. Když ale odjel o rok starší hezoun na rok do světa, aby poznal jiné kultury, s budoucí vévodkyní se rozešel. Ta se z toho dlouho nemohla vzpamatovat.

„Ačkoli většina náctiletých dívek se rychle dostane z problémů s chlapci, Kate byla údajně tak zdrcená, že nedokázala randit s nikým ještě rok poté, který trávila mimo školu v Itálii a Chile. Ve Florencii v první části volného roku se Kate nezajímala o žádného muže, přestože se v Itálii líbila všem mužům, které potkala. Stále měla zlomené srdce od Harryho,“ píše Nicholl.

Nezadanou zůstala Kate i po maturitě, kdy nastoupila na University of St Andrews, kam se přihlásil rovněž princ William. Ten byl až druhým mužem jejího života. A před dvěma roky se za něj provdala a letos v červenci mu porodila syna George.

Harry si po návratu ze světa začal s její velmi blízkou kamarádkou, jednou z nejbližších, Sarah Follett. A ještě než se Kate stala sňatkem s Williamem vévodkyní z Cambridge, Harry učinil ze Sarah paní Blakelock. Kate jim oběma odpustila a pozvala je na svou svatbu s Williamem.

Reklama

Další články

Načítám